VAAK GESTELDE VRAGEN

Wat is het doel van het Rotterdam Expert Panel?

Het doel is om de Rotterdammer met de lokale politiek in contact te brengen. Door op deze site, via de enquêtes, uw mening te geven, vertelt u de Rotterdamse gemeente wat u belangrijk vindt.

Wie verzorgt de technische ondersteuning van Rotterdam Expert Panel?

De fractie van Leefbaar van Rotterdam verzorgt de technische ondersteuning. Voor technische vragen of opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen met ons via info@RotterdamExpertPanel.nl.

Wat is onze werkwijze?

Ongeveer elke maand sturen we u een email met het verzoek een kleine enquête in te vullen. Als u op onze uitnodiging ingaat ontvangt u, na het verstrijken van de deadline, een bedankmail met daarin een link naar de uitslagen.
LET OP!
Als u heeft deelgenomen aan een enquête kunt u alle gepubliceerde resultaten van de enquête bekijken. Als u niet heeft deelgenomen aan een bepaalde enquête kunt u slechts een klein deel van de resultaten van deze enquête bekijken.

Wie beslist over de vragen die aan het Rotterdam Expert Panel gesteld worden?

De fractie van Leefbaar Rotterdam beslist over de vragen. De fractie staat echter open voor suggesties en zal daar ook regelmatig om vragen. U kunt natuurlijk ook suggesties achterlaten via de enquête, en u kunt ons altijd mailen.

Heeft u een vraag die hier boven nog niet beantwoord is?

U kunt deze mailen naar info@RotterdamExpertPanel.nl.