Expert Panel ontevreden over de nieuwe Zespartijencoalitie

Het panel is zeer ontevreden over de nieuwe Zespartijencoalitie.  80% van de Rotterdam Expert Panelleden vindt de nieuwe coalitie van VVD,CDA,GroenLinks,Pvda,D66 en CU-SGP (zeer) slecht voor de stad. Bij de Leefbaar Rotterdam en PVV stemmers is die onvrede met 95% het grootst. Bij de aanhang van andere partijen ligt het oordeel milder, maar een echt positief oordeel vinden we enkel bij stemmers op de SP, GroenLinks en Partij voor de Dieren.

Opvallend is ook het hoge percentage van panelleden dat de gang van zaken geen recht vindt doen aan de uitslag van de verkiezingen (87%) en het uitsluiten van Leefbaar Rotterdam zelfs ondemocratisch acht (78%).

U kunt alle gepubliceerde resultaten van REP#41 hier bekijken.

Let op: dat om alle gepubliceerde resultaten te bekijken u zowel ingelogd moet zijn als meegedaan moet hebben met deze enquête. Als u meegedaan heeft, dan heeft u een email ontvangen met daarin een link om in te loggen. Mocht u deze kwijt zijn dan kunt u ook uw paswoord opvragen via de knop rechts.