Expert Panel vindt Leefbaar niet te veel naar rechts opgeschoven

48% van de Rotterdam Expert Panel leden heeft niet het idee dat Leefbaar Rotterdam de afgelopen periode is opgeschoven naar rechts. Een substantiële minderheid van bijna 40% van de Rotterdam Expert Panel leden is het echter wel eens met de analyse dat Leefbaar Rotterdam de afgelopen periode is opgeschoven.

Slechts 15% van de Rotterdam Expert Panel leden is van mening dat Leefbaar hierbij te ver naar rechts is opgeschoven.

U kunt alle gepubliceerde resultaten van REP#39 hier bekijken.

Let op: dat om alle gepubliceerde resultaten te bekijken u zowel ingelogd moet zijn als meegedaan moet hebben met deze enquête. Als u meegedaan heeft, dan heeft u een email ontvangen met daarin een link om in te loggen. Mocht u deze kwijt zijn dan kunt u ook uw paswoord opvragen via de knop rechts.