Expert Panel voelt vervreemding bij niet-Nederlandse winkelstraten

Het sentiment van (enige) vervreemding bij niet-Nederlandse winkels wordt zeer breed gedragen door het Rotterdam Expert Panel (90%) alsmede de mening dat de Gemeente hierin (enige) actie dient te ondernemen (ook 90%), d.m.v van bijvoorbeeld de Vestigingswet.  De Rotterdammers in ons panel zijn niet rabiaat tegen de aanwezigheid van andere culturen in het winkelaanbod. Eén kebabzaak, één belwinkel, één halalslagerij wordt niet als een probleem gezien. Enkel als het er meerdere worden begint men het als vervreemdend te ervaren.

U kunt alle gepubliceerde resutaten van REP#37 hier bekijken.

Let op: dat om alle gepubliceerde resultaten te bekijken u zowel ingelogd moet zijn als meegedaan moet hebben met deze enquête. Als u meegedaan heeft, dan heeft u een email ontvangen met daarin een link om in te loggen. Mocht u deze kwijt zijn dan kunt u ook uw paswoord opvragen via de knop rechts.