Expert Panel vindt openbaar vervoer veiliger geworden

De resultaten van de 36e editie van het Rotterdam Expert Panel zijn bekend. Deze keer vroegen we respondenten naar hun mening over veiligheid in het openbaar vervoer en het tegengaan van klimaatverandering.  Het panel vindt het eerder veiliger geworden (25%) dan onveiliger (17%). Wat interessant is is dat als we enkel kijken naar de mensen die daadwerkelijk vaak het OV gebruiken (wekelijks) de scores beter liggen met veiliger geworden (38%) en onveiliger (16%).

U kunt alle gepubliceerde resutaten van REP#36 hier bekijken.

Let op: dat om alle gepubliceerde resultaten te bekijken u zowel ingelogd moet zijn als meegedaan moet hebben met deze enquête. Als u meegedaan heeft, dan heeft u een email ontvangen met daarin een link om in te loggen. Mocht u deze kwijt zijn dan kunt u ook uw paswoord opvragen via de knop rechts.