Expert Panel verdeeld over Feyenoord City

De resultaten van de vierendertigste editie van het Rotterdam Expert Panel (REP) zijn bekend. De enquête stond dit keer in het teken van Groen en Feyenoord City.

Uiteindelijk sprak 38% van de panelleden zijn voorlopige steun uit voor Feyenoord City, terwijl 48% aangaf tegen dit besluit te zijn. 14% had geen mening. De gemeenteraad sprak gisteren haar voorlopige steun uit voor het project, waardoor Feyenoord aan de slag kan met het rondkrijgen van de financiën. De raad verbond middels een groot aantal moties echter wel strikte voorwaarden aan het verdere proces. Bij de definitieve besluitvorming over anderhalf jaar zal blijken of aan deze voorwaarden is voldaan en of Feyenoord City daadwerkelijk doorgang zal vinden.

U kunt alle gepubliceerde resutaten van REP#34 hier bekijken. Let op: dat om alle gepubliceerde resultaten te bekijken u zowel ingelogd moet zijn als meegedaan moet hebben met deze enquête. Als u meegedaan heeft, dan heeft u een email ontvangen met daarin een link om in te loggen. Mocht u deze kwijt zijn dan kunt u ook uw paswoord opvragen via de knop rechts.

Bent u nog niet ingeschreven en wilt u volgende keer mee doen met het Rotterdam Expert Panel? Klik dan hier.

Deze website is nieuw, dus mocht u tegen een technisch probleem oplopen dan wordt het op prijs gesteld als u ons dit laat weten op info@rotterdamexpertpanel.nl.

En om af te sluiten nog een oproep: We hebben relatief weinig panelleden met een linkse- of centrum politieke voorkeur. Heeft u vrienden of familie die VVD, D66, PvdA, GL of SP stemmen?
Misschien kunt u ze vragen mee te doen. Vanaf nu worden namelijk de resultaten ook uitgesplitst op politieke voorkeur.