Het REP heeft nu haar eigen website!

Onze excuses voor de winterpauze, onze enquête-provider was er mee gestopt, en om van de nood een deugd te maken hebben we gelijk het hele Rotterdam Expert Panel een upgrade gegeven. We hebben nu onze eigen website hier op RotterdamExpertPanel.nl.

Vanaf nu kunt u op deze website, onder ‘Resultaten,’ de antwoorden op een fors deel van de enquêtevragen bekijken.

Ook is er nu de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in uw profiel, zoals woon- en emailadres, en politieke voorkeur. Deze wijzigingen kunt u doorvoeren via ‘Profiel aanpassen’. Dit kan uiteraard alleen als u bent ingelogd.

Om het allemaal iets interessanter te maken voor de REP leden worden de antwoorden op de vragen vanaf nu ook uitgesplitst op politieke voorkeur. Deze voorkeur correspondeert met de partij die u heeft ingevuld onder het kopje “als er nu gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden”, in uw profiel.

Doet u nog niet mee met  het Rotterdam Expert Panel dan kunt u zich aanmelden via de knop ‘Doe Mee’.

Wij zijn benieuwd naar uw mening!