Forum voor Democratie grootste partij in Rotterdam bij Provinciale Statenverkiezing?

Het Expert Panel heeft nog steeds veel te weinig linkse stemmers en niet-lokale partij stemmers onder haar leden. Dat gezegd hebbende is het een indrukwekkend resultaat dat 40% van het Rotterdam Expert Panel aangeeft om op Forum voor Democratie te gaan stemmen de aankomende Provinciale Statenverkiezingen. Met een dergelijk percentage maakt FvD een goede kans om de grootste partij in Rotterdam te worden.

Zo’n 30% weet nog niet waar zijn/haar stem op gaat vallen en zo’n 10% is voornemens op de PVV te stemmen.

De resultaten van de vragen over de ontwikkeling van het koopkracht gevoel en het (sociale) zekerheidsgevoel zijn alarmerend. Tweederde van de panelleden hebben hun koopkracht en (sociale) zekerheid zien afnemen.

U kunt alle gepubliceerde resultaten van REP#44 hier bekijken.

Let op: dat om alle gepubliceerde resultaten te bekijken u zowel ingelogd moet zijn als meegedaan moet hebben met deze enquête. Als u meegedaan heeft, dan heeft u een email ontvangen met daarin een link om in te loggen. Mocht u deze kwijt zijn dan kunt u ook uw paswoord opvragen via de knop rechts.